Home Seizoen 2012 Rittenverslag 2012 Ritverslag maandag 9 april 2012
Ritverslag maandag 9 april 2012 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Defort Christophe   

Deze nacht had het goed geregend en het weer zag er iets na 8u niet zo schitterend uit, dat was dan ook te zien aan het aantal fietsers dat kwam opdagen. Bij de A-groep waren we met 5, de B-groep ging tien minuten eerder van start met 2 dapperen.

Even buiten Opvelp stond de B-groep al met pech in de kant. Ludo was druk bezig met het vervangen van de binnenband van Lieve. We stopten even om poolshoogte te nemen, maar hulp was niet nodig, verder dan maar.

Maar eerst dacht Johan T. iets interessants gezien te hebben op de grond, en ging dat even van dichterbij bekijken :-). Het bleek toch niets te zijn, schade was er ook niet, we konden verder.

De wind leek weer van maar 1 kant te komen, op kop dus! Maar het bleef de hele rit droog, behalve wanneer je te dicht in het wiel zat.

Op het Demerpad profiteerden we nog even van het achterwiel van een voorbijrazende wielertoerist om de gemiddelde snelheid nog hoger te brengen, vooraleer huiswaarts te keren. Eens in Korbeek-Lo scheen de zon nog even, een mooi einde van een mooie rit.

 
Copyright © 2020 My Joomla Site. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.